divendres, 20 de març del 2020

Feina dilluns 23/03/20

Hola famílies! Com ho duis? Hem d’estar contents, ja que hem superat la primera setmana i pel que veig i vaig parlant amb vosaltres ho heu fet súper bé. A vosaltres nins, vos vull dir que pens molt amb vosaltres i que vos envii una abraçada ben forta i una besada enormee. I a vosaltres pares vos envii un sac ple de forces i ànims i sobretot, paciència, que sé que és ben necessària aquests dies... 
Al lio! Sa feineta per dilluns vos la pas avui per tal que vos organitzeu millor però vos deman que no la comenceu el cap de setmana. Aprofitau aquests dos dies per canviar un poc sa rutina, jo vos donaré qualque idea més abaix.
Català: inventa una història amb els daus amb les imatges següents. Si voleu podeu enregistrar-vos fent un vídeo i enviar-m’ho per correu. També ho podeu escriure-ho al quadern. Intentau que les històries siguin una miqueta més llargues de les que m’heu enviat aquesta setmana. 
Matemàtiques: mesura amb un metre/regle i anota al quadern de matemàtiques les mesures de... l’amplada de la porta de la teva habiació, el mirall del teu bany, la capsa d’un puzzle que tenguis, un conte i altres coses que a tu et facin ganes mesurar.
Projecte: cerca per internet algun acudit o embarbussament relacionat amb els moixos.
*Per rompre sa rutina podeu jugar a ser cuiners. Vos adjunt dues receptes de cuina. Un plat salat i una recepta de pa irlandès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada